Da li pokušavate da stvorite
dobar brzorastući posao?


Princess Spa Franšiza


Ako ste osoba koja ima iskustva u poslovanju i upravljanju timom, samomotivacijske i organizacijske veštine, volite zabave i iznad svega volite raditi sa decom, bićete idealan kanditat za franšizu Princess spa! Tražimo vas!

Princess spa ima uzbudljivu priliku za sve koji žele voditi posao koji donosi radost i zadovoljstvo koje pruža organizacija najlepšeg dana za mnoge princeze. Mnogo je razloga zašto baš nas treba da odaberete, a na Vama je da prepoznate Princess spa, kao posao koji će biti deo Vaše budućnosti.


Revolucija u slavljenju rođendana


Imajući u vidu promenljive trendove i modu, želimo izvršiti revoluciju u načinu na koji se slave rođendani u Srbiji.

Vaše je da u nama prepoznate idealnog partnera, a na nama je da Vam pružimo kompletnu podršku u organizaciji posla i nabavci neophodne opreme - naših ručno izrađenih haljina za princeze; suknjica i majica za princezine gošće; opreme za spa centar, pa i obuke osoblja. Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi, koja već posluje u Americi i Kanadi. Zahvaljujući Princess spa, Srbija je prva zemalja u Evropi koja nudi ovu čarobnu franšizu.

Nažalost, broj franšiza je ograničen - dok kucamo ovaj tekst, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora se pridružuje našem timu.