Dobro došli u bajku

Princess Spa je mesto, gde čarolija počinje onoga trenutka, kada prođete kroz naša vrata.

Za našu slavljenicu pripremili smo haljinu u kojoj će izgledati raskošno. Boju haljine i model će izabrati prilikom rezervacije.

Princess haljine upotpunićemo loknama koje će krasiti kruna, kao i makeup-om - najlepšim bojama lakova za nokte, senki, karmina, rumenila i sjajeva kojima će naše osoblje ulepšavati princezu i njene goste.

Okružena najboljim drugaricama, koje ćemo obući u lepršave suknjice od tila i kruna majice doživeće proslavu rođendana koju će pamtiti celoga života.

Za dečake smo pripremili prostor, koji je namenjen samo njima, gde će odigrati najbolje partije PES-a, Fife i uživati u 3D virtuelnom svetu Minecraft-a, GTA i Fortnite-a.

Dečiji meni čine zdravi zalogajčići, koji će se služiti devojčicama u trenutku dok rade pedikir i dečacima dok opušteno igraju igrice. Od napitaka deca će popiti najlepšu kafu (toplu čokoladu) i ceđene prirodne sokove. Na kraju ćemo svi zajedno pomoći princezi da ugasi svećice na torti.

Princess Spa je mesto gde će princeze od 3. do 13. godine iskusiti kako se sa istinskom princezom i divom treba ophoditi.

Mi ćemo se pobrinuti za izgled slavljenice, a vi se potrudite da tog dana izgledate raskošno poput svoje princeze, kako bi bajka bila potpuna.

Princess Spa je mesto koje odiše glamurom i raskoši, te shodno tome svi gosti treba da se usklade. Za Vas i Vaše goste pripremili smo bogat ketering u vidu zalogaja, kao i piće koje će se služiti u kristalnim čašama. Uz to, kafu i tople napitke služićemo u porcelanskim šoljicama.